Аксесоари

Сортирай по:
20лв.
Audi TT - стерео високоговорителАкумулаторна li-ion батерия като за Nokia BL-5CКабел за зареждане - чрез USB на компютър или USB адаптор и стерео жак за свързване като външен говорител за компютър, лаптоп, iPod, MP4..
30лв.
Bluetooth Wireless Speaker говорител във формата на ХапчеBluetooth 2.1 технология Позволете проста безжична връзкаДопълнителен вход Позволява свързване на други MP3 плейъри и портативни аудио устройства с използване на 3,5 мм стерео аудио кабел (не е включен), за да слушате музиката си...
30лв.
Изключително компактен безжичен спийкър здрав и оборудван с безжично поточно извличане на музика, той създава топъл, естествен звук, където и да отидете...
34лв.
VR е съкращение за Виртуална Реалност. Тези очила превръщат вашият телефон в голям 3D екран където и да сте. Очилата са изработени от ABS, сферични лещи и са напълно екологично чисти. Разстоянието между телефона и лещите може да се регулира така, както и разтоянието между самите лещи, за да подхождат на хора с различна визия. Удобно е да се из..
20лв.
Компактна Bluetooth колонка с плътен бас и прецизни високи за отличен звук, въпреки малките размери.Колонката може да бъде свързана към всеки смартфон, таблет или компютър, оборудвани с Bluetooth, независимо под каква операционна система работят.Можете да възпроизвеждате музика и директно от Micro SD карта, поставена в устройството.С включения в ко..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

За връзка

Нашето местоположение

8000 Бургас, ул. Гладстон 110

+359 879 996 898

Всеки ден от 9.00 до 18.30